!!Best Japanese Rock Band - Top Ten List HERE

the GazettE is the second vote for them please!!

and HERE for Ruki

Gackt Biography

15. listopadu 2009 v 18:59 | Sho 翔 |  GACKT
Meno : Gackt Camui/神威 楽斗 (Jeho pravé meno sa nevie)
Dátum narodenia : 4. Júla 1973 (Do roku 2004 tvrdil, že je skoro 450 rokov starým upírom, narodením niekde v severnej Európe, potom priznal, že sa narodil 4.7. 1973)
Miesto narodenia : Okinawa
Hometown : Kyoto
Krvná skupina : A
Výška : 180 cm
Váha : 60 kg

Gackt sa narodil v Okinawe roku 1973. Jeho otec bol učiteľ hudby najmä hral na trúbke, jeho mama bola tiež učiteľka hudby.Jeho rodičia ho viedli k hudbe od malička , od 3 rokov hrál na klavíri a mohol počúvať len klasickú hudbu.

Gackt bol nezbedné dieťa a rád riskoval; ked mal 7 rokov sa skoro utopil ked plaval mimo pobrežia Okinawy.Po jeho skoro smrteľnom zážitku hovoril že ma schopnosť videť a hovoriť so zosnulými členmi rodiny.Rodičia mu neverili a dali ho do blázinca.Neskôr ho odtiaľ zobrali a odvtedy sa naučil hrať na gitaru,bicie,trombon, trúbku,basu,lesní roh,baryton a tubu.

Pôsobil v skupine Malice Mizer 4 roky (1994-1998) ale potom skupinu opustil pretože chcel aby členovia viacej pracovali a kvôli tomu sa pohadal aj s Manou.

Potom začal solovú kariéru

Filmografia:
Soyokaze (2002)
Hero's Hero (2003)
Moon Child (2003)
Fūrin Kazan (2007)
Mr.Brain (2009) ako Takegami Teijirou (epizoda 2)
Kamen Rider Decade The Movie: All Riders vs Dai-Shocker - ako Riderman (2009)
Bunraku (2009)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1  ♥»Lady_HaniCZka«♥© ♥»Lady_HaniCZka«♥© | Web | 15. listopadu 2009 v 19:07 | Reagovat
2 emo girl emo girl | Web | 15. listopadu 2009 v 19:09 | Reagovat

podívej se na můj blog a napis komentář

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
free counters
http://r9.fodey.com/2091/9533da112dc34a59934563ace4095f29.0.gif